Hondensalon de Schoppe
 Uw hond; mijn passie

IN DE SALON:


U en uw hond zijn van harte welkom in mijn salon. 

Voor sommige honden is het fijn dat ze eerst komen kennismaken in de salon. Dat geldt zeker voor pups die voor het eerst naar de trimsalon komen. Alle geluiden en geuren in de trimsalon zijn een grote bron van informatie voor je hondje. De hond mag lekker op z'n eigen tempo door de salon rondsnuffelen en op deze manier veel info verzamelen wat er zoal gebeurt in een trimsalon. Ondertussen gaat de kraan van het bad even open en ook de waterblazer/ föhn gaat aan, zodat ze ook  kennismaken met deze geluiden. Zolang de hond lekker rond snuffelt vertel ik u als eigenaar hoe ik te werk ga in de salon.

Heeft uw hond, om welke reden dan ook, angst ontwikkelt in een trimsalon of vindt hij/ zij het spannend, dan zal ik u vragen om bij de trimbeurt aanwezig te zijn. Dit om de hond te ondersteunen. Vanuit hier gaan we kijken of we weer zoveel vertrouwen kunnen opbouwen dat de trimbeurt zonder u gedaan kan worden. 

Als u de hond brengt voor een trimbehandeling dan bespreek ik vooraf uw wensen met betrekking tot de vacht.  Ik kijk hierbij ook naar de conditie van de vacht en welke behandeling hier het beste bij past. Ik zal u ook vragen of er eventuele bijzonderheden spelen bij de hond, zodat ik daar rekening mee kan houden. Aan het einde van de trimbeurt stuur ik  u een WhatsApp-bericht of  ik bel, zodat u de hond zo snel mogelijk weer kunt ophalen. Na het afrekenen is het raadzaam dat u meteen een vervolgafspraak maakt want het wordt steeds drukker in de salon. Dit voorkomt teleurstellingen. Betalingen;

                    

U kunt in de salon pinnen 


... en contant betalen.-------------------------------------------------------------------------------------------------


  HYGIËNE PROTOCOL;


Bij Hondensalon “de Schoppe” staat hygiëne hoog in het vaandel.  Om dit te kunnen waarborgen werk ik met een hygiëne protocol;

HONDEN;

-    zijn in zeer beperkte aantallen tegelijk aanwezig in de salon

-    dienen goed uitgelaten te zijn voordat ze gebracht worden

-    nooit met een volle maag naar de salon brengen

-    dienen aangelijnd gebracht te worden

-    worden in de salon gecheckt op huidaandoeningen

-    dienen vlovrij gebracht te worden

-    dienen droog gebracht te worden en worden in de salon gewassen (mits anders afgesproken)

TRIMSTER;

-    draagt dagelijks schone trimkleding

-    reinigt haar handen met desinfecterende zeep.

-    draagt, afhankelijk van de behandeling, latex handschoenen

MATERIALEN;

-    het bad wordt na elk gebruik grondig nagespoeld en alle vuil wordt verwijderd

-    de trimtafel wordt na elk gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd met salon reiniger van  Care by Nath of Kennel – Clean.

-    gebruikte trimmaterialen en scheerkoppen e.d. worden na gebruik gedesinfecteerd  met professionele desinfectie.

-    tijdens en na het trimmen worden de haren opgeruimd in een afgesloten afvalemmer die    minstens 1x  per dag wordt geleegd.

-    de salon wordt aan het einde van elke werkdag grondig gestofzuigd, gesopt en gedweild met Tools 2 Groom Kennel-Clean van OKDV of de salon reiniger van Care by Nath.

-    de te gebruiken schoonmaakmiddelen zijn speciaal voor het reinigen van dierenverblijven en zijn dus NIET schadelijk voor dieren. Daarnaast worden de schoonmaakmiddelen afgewisseld om resistentie  van bacteriën tegen te gaan.

     Heeft uw hond een besmettelijke ziekte, vlooien, is uw hond loops of heeft uw hond een andere                             aandoening?  Dan hoor ik dat graag voor de trimbehandeling zodat ik daar (met het inplannen) rekening mee kan  houden. E-mailen
Bellen
Info