Hondensalon de Schoppe
Uw hond; mijn passie

In de salon


U en uw hond zijn van harte welkom in mijn salon voor een eventuele eerste kennismaking. Net als alle behandelingen gaat ook een kennismaking op afspraak. Zo kan ik iedere hond de tijd geven die hij/ zij verdiend.

Als u een afspraak maakt dan heb ik een aantal vragen.

De informatie die ik van u krijg wordt alleen gebruikt voor de hondensalon!

Ik streef ernaar iedere hond op korte termijn in te plannen voor een behandeling. 


De (eerste) behandeling


 Voordat u de salon binnenstapt is het van belang dat de hond goed uitgelaten is.  Op de plek waar u uw auto heeft geparkeerd bij de salon staat een "pispoal" waar elke hond zijn/ haar behoefte kan doen. Mocht er een "grote boodschap" neergelegd worden dan zijn er binnen in de salon poepzakjes verkrijgbaar.  Het is ook van belang dat de hond twee uur voor de behandeling NIET heeft gegeten. Dit voor een zo ontspannen mogelijke behandeling die al snel minstens 2 uur duurt.

Natuurlijk staat er in de salon vers drinkwater voor de hond. 

U mag bij de behandeling aanwezig zijn, als u dat op prijs stelt. Voor zeer angstige honden zal ik u vragen bij de behandeling te blijven. Juist op spannende momenten is het voor de hond zeer prettig als er iemand aanwezig is waar hij/ zij op kan vertrouwen.
Belangrijk

Heeft uw hond een allergie, epilepsie of andere (mogelijke)  gezondheidsproblemen,  laat me dat dan weten vóór de behandeling.  Zo kan ik er rekening mee houden en de behandelingen aanpassen of  eventueel verzetten.  Heeft uw hond vlooien?  Zorg er dan voor dat de hond minimaal 48 uur voor de behandeling in de salon, behandeld is met een effectief vlo- en larvendodend middel. Dit is verkrijgbaar bij uw dierenarts. Aangezien de vlo een gastheer is voor wormen, is het van belang dat u de mest van de hond laat controleren op wormen en zonodig de hond ontwormt.  Mocht de hond toch nog vlooien hebben als deze in de salon komt dan ben ik genoodzaakt een vlododende shampoo te gebruiken en de salon na de behandeling volledig te behandelen met vlooien spray.  Gezien de extra tijd en middelen, zal dit doorberekend worden.


Tot slot

Is het resultaat van een trimbehandeling naar wens; zegt het voort!  

Is het resultaat van een trimbehandeling niet wat u ervan had verwacht; zeg het mij!  

Alleen dan kunnen we, samen, kijken naar een passende oplossing.Ik verwelkom u en uw hond graag in mijn salon!Haal- en brengservice

Als u een afspraak heeft staan maar, om welke reden dan ook, niet in staat bent om uw hond naar de salon te brengen dan is er de  "haal- en brengservice".  Deze service geldt voor de plaatsen;  Varsseveld, Heelweg, Lintelo, Aalten, Barlo, Bredevoort, Dale, Lichtenvoorde en Harreveld. 

Hoe werkt de haal-en brengservice?

Uw hond wordt thuis opgehaald. Voordat ik de hond meeneem bespreek ik met u welke behandeling gewenst is en wat mogelijk is qua vacht. 

De hond gaat mee naar de salon, krijgt de afgesproken behandeling en wordt na de behandeling weer thuisgebracht.

Voor deze service wordt € 7,50 extra in rekening gebracht.


Betalingen

U kunt in de salon 

pinnen of contant betalen


 

 

E-mailen
Bellen
Info